Geschatte leestijd: 4 minuten

Betonschutting laten plaatsen

Een betonschutting laten plaatsen door Schutting Montage.

Betonschutting laten plaatsen

Betonschutting laten plaatsen

In Nederland laten veel mensen een betonschutting plaatsen. Het gaat daarbij om een schutting waarvan de palen van beton gemaakt zijn. Deze sterke palen worden gecombineerd met houten panelen waardoor de schutting het elegante en natuurlijke uiterlijk heeft van een houten schutting met de stevigheid van beton. Deze vorm van schutting is vooral erg populair op plekken waar soms een harde wind staat. Een schutting die enkel van hout is gemaakt kan op dergelijke plaatsen onveilig zijn omdat een schutting nogal veel wind kan vangen en dan om kan waaien. Als u weet dat er geregeld een stevige wind rond uw huis waait dan is een betonschutting de beste optie voor u. Deze kunt u professioneel laten plaatsen door onze experts.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Schutting met betonpalen laten plaatsen

Het laten plaatsen van een schutting met betonpalen is een behoorlijke klus. Onze A tot Z dienstverlening verzekert u ervan dat dit op de best mogelijke manier gebeurt. Daarom gaan we eerst met u in gesprek over de kenmerken van uw huis en tuin. Zo kunnen we bepalen welke soort schutting bij u het beste resultaat zal geven. U kunt kiezen om één of meerdere poorten in uw schutting met betonpalen te laten plaatsen. Zodra we alle mogelijkheden goed bekeken hebben maken we een tekening waarmee u kunt inschatten hoe het geheel eruit komt te zien. Wanneer u helemaal tevreden bent met de plannen gaan onze vakmensen aan de slag. 

De verschillende stappen in het proces

De beste prijs/kwaliteit betonschutting kunt u laten plaatsen door onze experts. Dat komt doordat we ervoor zorgen dat alle stappen in het proces perfect uitgevoerd worden. Na het plannen van uw schutting beginnen we met de uitvoering. Daarvoor worden eerst nauwkeurig de plekken bepaald waar we de betonpalen van de schutting moeten plaatsen. Deze worden in diepe gaten gezet zodat ze stevig zullen staan. We zorgen ervoor dat deze gaten precies op één lijn liggen en de perfecte afstand van elkaar hebben. Zodra het cement rondom de palen droog is en alles stevig staat, worden de houten schuttingdelen aan de betonpalen bevestigd. Alle onderdelen worden bewerkt met bescherming zodat ze goed tegen regen en wind kunnen. We geven tien jaar garantie op onze producten omdat we weten dat ze van de best mogelijke kwaliteit zijn.

10 jaar garantie