Geschatte leestijd: 4 minuten

Douglas schutting met betonpalen

Een douglas schutting met betonpalen laten plaatsen door Schutting Montage.

Douglas schutting met betonpalen

Douglas schutting met betonpalen

In Nederland zijn Douglas schuttingen met betonpalen enorm populair vanwege hun veelzijdigheid en voordelen. Deze schuttingen bieden de ideale oplossing op verschillende plekken. De betonpalen worden diep in de grond geplaatst en stevig verankerd met cement, waardoor de gehele schutting een ongekende stabiliteit krijgt. Hierdoor kunt u uw tuin of terras omringen met prachtig uitziend hout, zonder het risico van omwaaien bij storm of sterke wind.

Met een Douglas schutting met betonpalen profiteert u van meerdere voordelen tegelijk. Deze schutting is niet alleen vriendelijk geprijsd, maar ook uiterst flexibel inzetbaar en ongelofelijk sterk. Het gebruik van hoogwaardig Douglashout zorgt ervoor dat uw schutting minimale ruimte inneemt. Bovendien sluit het naadloos aan bij de stijl van uw huis, tuin en/of terras. Het hout dempt omgevingsgeluiden en biedt u en uw medebewoners de gewenste privacy. Met deze schutting geniet u van een duurzame en aantrekkelijke oplossing die veel voordelen met zich meebrengt.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een Douglas schutting met betonpalen laten plaatsen

Het plaatsen van een Douglas schutting met betonpalen is nog niet zo simpel. Dat komt doordat de betonpalen precies op de juiste afstand van elkaar en in één rechte lijn moeten komen te staan. Als u onze professionals inschakelt voor deze klus dan weet u zeker dat het werk perfect uitgevoerd wordt. Wij zorgen ervoor dat alle stappen van het proces tot in de puntjes verzorgd worden. 

Schutting Montage kan de beste prijs/kwaliteitsverhouding bieden. Dat komt doordat we werken met A tot Z dienstverlening en 10 jaar garantie. Daardoor weet u niet alleen zeker dat de materialen van uw Douglas schutting en de betonpalen van de hoogste kwaliteit zijn. U kunt er ook op rekenen dat de planning, de plaatsing en het onderhoud van uw nieuwe schutting optimaal verzorgd worden.

Wat moet u regelen voor een Douglas schutting met betonpalen geplaatst kan worden?

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat ze mogelijk een vergunning moeten aanvragen bij de gemeente voordat ze een Douglas schutting met betonpalen kunnen (laten) plaatsen. De regels omtrent het plaatsen van schuttingen verschillen per woonplaats en per schutting. Het is daarom verstandig om dit even goed na te vragen. Daarnaast is het verstandig om te weten tot waar uw grond precies loopt. Om problemen met de buren te voorkomen is het zinnig om hen te informeren dat u een schutting gaat plaatsen en even samen te kijken waar deze precies geplaatst moet worden. Wij werken door heel Nederland en kunnen u meestal wel vertellen of het nodig is dat uw Douglas schutting met behulp van betonpalen wordt verstevigd.

10 jaar garantie