Geschatte leestijd: 4 minuten

Douglas schutting plaatsen

Een douglas schutting plaatsen door Schutting Montage.

Douglas schutting plaatsen

Douglas schutting plaatsen

Als u een Douglas schutting wilt laten plaatsen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met jarenlange ervaring in dit vakgebied weten we precies hoe we het beste resultaat kunnen bereiken dat perfect aansluit bij uw huis, tuin en terras. Douglas is een zeer populaire houtsoort voor schuttingen, vanwege zijn duurzame karakter dat uitstekend geschikt is voor buitengebruik. Een Douglas schutting is rotbestendig en vertoont weinig neiging tot kromtrekken. Bovendien vereist deze houtsoort weinig onderhoud. Douglas is daarnaast een betaalbare houtsoort en wordt veel gebruikt buiten het huis. De beste houten schutting zorgt voor privacy, veiligheid en een mooie afwerking van de ruimte. Douglas kan al deze aspecten bieden.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een onverbeterbare Douglas schutting plaatsen

Vroeger werden grondstukken vaak omheind met een mix van stenen muren, prikkeldraad en natuurlijke heggen van bomen en struiken. Hoewel deze traditionele vormen enige functionaliteit bieden, hebben ze allemaal hun nadelen. Prikkeldraad kan dieren binnenhouden en indringers buiten, maar het biedt geen enkele vorm van privacy. Stenen muren zijn kostbaar en nemen veel ruimte in beslag, wat ook geldt voor heggen, hoewel ze een mooie overgang vormen vanuit de tuin. In een normale woonwijk wil je die ruimte wellicht liever voor andere doeleinden benutten.

De ideale oplossing voor al deze overwegingen is een Douglas schutting met betonpalen. Deze schutting is niet alleen sterk en veilig, maar neemt ook slechts een bescheiden deel van je terrein in beslag, terwijl het de gewenste stijl biedt die naadloos past bij je huis, tuin en terras. Voor het beste resultaat raden we aan de schutting door ons te laten plaatsen, aangezien we de nodige expertise en ervaring hebben om een hoogwaardige en perfect passende schutting te creëren.

Je nieuwe Douglas schutting door een professional laten plaatsen

Onze trouwe werknemers hebben jarenlange ervaring met het op maat maken en plaatsen van Douglas schuttingen. Daardoor weten we precies hoe we je nieuwe schutting perfect aan kunnen passen op jouw leefruimte. Wij bieden A tot Z dienstverlening en helpen je met alle vraagstukken die aan de oppervlakte komen wanneer je een schutting zoekt. Onze experts weten bijvoorbeeld of het verstandig is om je Douglas schutting met betonpalen te versterken. Daarnaast adviseren ze je over de beste beits, lak of was om je schutting aan te passen aan de stijl van je huis en tuin. Zo nemen we je veel werk uit handen en kunnen de beste prijs/kwaliteitverhouding garanderen. Onze producten hebben 10 jaar garantie omdat we zeker weten dat ze optimaal tot recht zullen komen.

10 jaar garantie