Geschatte leestijd: 4 minuten

Hout beton schutting laten plaatsen

Een hout beton schutting laten plaatsen door Schutting Montage.

Hout beton schutting laten plaatsen

Hout beton schutting laten plaatsen

In Nederland laten veel mensen een hout beton schutting plaatsen. Het gaat daarbij om een schutting waarvan de palen van beton gemaakt zijn en gecombineerd worden met houten panelen. Hierdoor heeft de schutting het elegante en natuurlijke uiterlijk van een houten schutting, maar met de stevigheid van beton. Deze vorm van schutting is vooral erg populair op plekken waar soms een harde wind staat. Een schutting die enkel van hout is gemaakt kan op dergelijke plaatsen onveilig zijn omdat een schutting veel wind kan vangen en om kan waaien. Als u weet dat er geregeld een stevige wind rond uw huis waait, dan is een hout beton schutting de beste optie voor u. Deze kunt u professioneel laten plaatsen door onze experts.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Schutting met betonpalen laten plaatsen

Het laten plaatsen van een schutting met betonpalen is een behoorlijke klus. Dankzij onze complete dienstverlening bent u verzekerd van een vakkundige aanpak. We starten met een persoonlijk gesprek over de eigenschappen van uw woning en tuin. Hierdoor kunnen we nauwkeurig inschatten welk type schutting het meest geschikt is voor uw situatie. Het is mogelijk om één of meerdere poorten in de schutting te integreren. Na een grondige analyse maken we een ontwerptekening, zodat u een goed beeld krijgt van het eindresultaat. Zodra u volledig tevreden bent met de voorstellen, gaan onze professionals voor u aan het werk.

De verschillende stappen in het proces

Onze experts plaatsen voor u de hout beton schutting met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Dit is mogelijk doordat we elke stap in het proces zorgvuldig en vakkundig uitvoeren. Nadat we de schutting hebben gepland, starten we met de daadwerkelijke installatie. We bepalen met precisie waar de betonpalen geplaatst moeten worden, en zetten deze in diepe gaten voor maximale stabiliteit. Door ervoor te zorgen dat de gaten exact in lijn zijn en op de juiste onderlinge afstand, garanderen we een perfecte plaatsing. Na het uitharden van het cement en het verzekeren van de stevigheid van de betonnen palen, bevestigen we de houten schuttingdelen. Alle componenten worden behandeld voor bescherming tegen regen en wind en omdat we overtuigd zijn van de topkwaliteit van onze producten, bieden we tien jaar garantie.

10 jaar garantie