Geschatte leestijd: 4 minuten

Houten schutting

Een houten schutting plaatsen door Schutting Montage.

Houten schutting

Houten schutting

Het plaatsen van een houten schutting is een eenvoudige manier om uw tuin of terras aantrekkelijker te maken. Het biedt een elegante en effectieve manier om uw privéruimte af te schermen, waarbij de stijl van uw tuin, terras en huis perfect overgaan in een duidelijke omheining van uw privéruimte.

Een houten schutting biedt diverse voordelen ten opzichte van andere soorten omheiningen. Het is verhoudingsgewijs goedkoop, heeft een natuurlijke uitstraling, biedt privacy door het zicht van buitenaf te blokkeren en dempt het geluid uit de omliggende buurt. In tegenstelling tot het planten van een haag van struiken of bomen, hoeft u hiervoor geen extra ruimte te reserveren. Het enige nadeel van een houten schutting is dat het goed onderhoud vereist om de maximale levensduur te bereiken. Het is raadzaam om jaarlijks de beschermende of verfcoating te vernieuwen om houtrot en kromtrekken te voorkomen. Zo blijft uw schutting sterk, veilig en esthetisch aantrekkelijk.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Houten schutting laten plaatsen door professionals

Bij Schutting Montage hebben wij ons gespecialiseerd in het plaatsen van houten schuttingen. Indien noodzakelijk kunnen deze worden versterkt met betonpalen voor extra weerstand tegen sterke wind. Naast de eerder genoemde voordelen van hout, biedt het ons ook de flexibiliteit om het op maat te maken. Het is mogelijk om een poort te installeren zonder de continuïteit van de schutting te onderbreken. Ons team van professionals heeft een brede ervaring met diverse soorten schuttingen. De A tot Z dienstverlening begint met passend advies om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke houten schutting kiest voor uw specifieke situatie. We werken met vijf verschillende soorten hout, allemaal geschikt voor buitengebruik en duurzaam, waardoor we op al onze producten een garantie van 10 jaar kunnen bieden.

We plaatsen verschillende soorten houten schuttingen

De mooiste houten schutting die u door ons kunt laten plaatsen is gemaakt van Hardhout. Deze houtsoort doet zijn naam eer aan en is enorm stevig en duurzaam. Een hardhouten schutting gaat jaren mee zonder dat het hout verouderd of beschadigd raakt. Het uiterlijk laat zien dat het van de beste kwaliteit is. Een andere populaire keuze is Lariks of Douglas. Deze houtsoorten zijn behoorlijk goedkoper maar ook uitermate geschikt voor buitenprojecten door hun rotbestendigheid. Redwood bevindt zich in ongeveer dezelfde prijscategorie maar heeft een heel eigen uiterlijk. Daardoor kan het een speciale warme uitstraling geven aan uw tuin, terras en huis. De voordeligste manier om door ons een houten schutting te laten plaatsen is door Grenen te kiezen. Dit is de goedkoopste houtsoort die aan onze strenge kwaliteitseisen voldoet.

10 jaar garantie