Geschatte leestijd: 4 minuten

Lariks schutting plaatsen

Een Lariks schutting plaatsen door Schutting Montage.

Lariks schutting plaatsen

Lariks schutting plaatsen

Als u een Lariks schutting wilt laten plaatsen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied en weten precies hoe we het best passende resultaat kunnen creëren in combinatie met uw huis, tuin en terras. Lariks, ook wel bekend als Douglas, is een zeer populaire houtsoort voor schuttingen. Het duurzame karakter maakt het uitstekend geschikt voor buitengebruik. Een Lariks schutting is rotbestendig en vertoont zelden kromtrekking. Deze houtsoort vereist weinig onderhoud. Lariks is daarnaast een betaalbare houtsoort die veel wordt gebruikt voor buitentoepassingen. Een Lariks schutting biedt privacy, veiligheid en een mooie afwerking van de ruimte. Lariks kan al deze aspecten bieden.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een onverbeterbare Lariks schutting plaatsen

De omheining van uw grondstuk kan uit allerlei verschillende materialen bestaan. Van oudsher werd het erf van een huis vaak omheind met een combinatie van stenen muren, prikkeldraad en heggen van bomen en struiken. Deze traditionele vormen hebben allemaal hun nadelen. Prikkeldraad houdt weliswaar dieren binnen en eventueel dieven buiten maar het biedt geen enkele vorm van privacy. Stenen muren zijn duur en nemen onnodig veel plek in beslag. Dat laatste geldt ook voor heggen. Die vormen een prachtige overgang vanuit de tuin. Als je echter in een normale woonwijk woont dan wil je die ruimte waarschijnlijk liever voor iets anders gebruiken. 

Een Lariks schutting met betonpalen is de beste oplossing voor al deze kwesties. Deze schutting is sterk, veilig, neemt weinig ruimte in beslag en biedt de gewenste stijl die perfect bij uw huis, tuin en terras past. Voor het beste resultaat kunt u de schutting door ons laten plaatsen.

Je nieuwe Lariks schutting door een professional laten plaatsen

Onze ervaren medewerkers hebben expertise in het op maat maken en plaatsen van Lariks schuttingen. We passen de schutting perfect aan op uw leefruimte. Met onze uitgebreide dienstverlening helpen we u bij alle vraagstukken die naar voren komen bij het zoeken naar een schutting. Onze experts adviseren bijvoorbeeld of het verstandig is om uw Lariks schutting met betonpalen te versterken. Ook kunnen ze u adviseren over de beste beits, lak of was om uw schutting aan te passen aan de stijl van uw huis en tuin. Zo nemen we u veel werk uit handen en kunnen we de beste prijs/kwaliteitverhouding garanderen. Onze producten hebben 10 jaar garantie omdat we er zeker van zijn dat ze optimaal tot hun recht zullen komen.

10 jaar garantie