Geschatte leestijd: 4 minuten

Redwood schutting plaatsen

Een Redwood schutting plaatsen door Schutting Montage.

Redwood schutting plaatsen

Redwood schutting plaatsen

Als u een Redwood schutting wilt laten plaatsen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring in dit vakgebied en weten precies hoe we het best passende resultaat kunnen creëren in combinatie met uw huis, tuin en terras. Redwood is een zeer populaire houtsoort voor schuttingen vanwege zijn duurzame karakter en uitstekende geschiktheid voor buitengebruik. Een Redwood schutting is rotbestendig en vertoont zelden kromtrekking. Deze houtsoort vereist weinig onderhoud. Redwood is daarnaast betaalbaar en wordt veel gebruikt voor buitentoepassingen. De beste houten schutting zorgt voor privacy, veiligheid en een mooie afwerking van de ruimte. Redwood kan al deze aspecten bieden.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een onverbeterbare Redwood schutting plaatsen

U heeft flink wat keuzes als het gaat om het omheinen van uw erf. Traditioneel ging men vaak voor een mix van stenen muren, prikkeldraad en natuurlijke heggen. Maar laten we eerlijk zijn, die hebben allemaal hun eigen nadelen. Prikkeldraad is misschien wel handig voor het tegenhouden van dieren en mogelijke inbrekers, maar qua privacy schiet het flink tekort. En stenen muren? Die kunnen een flinke duit kosten en nemen ook nog eens veel ruimte in beslag. Dat is met heggen net zo, hoewel die wel een mooie natuurlijke uitstraling hebben. Maar als u in een reguliere woonwijk woont, dan gebruikt u die ruimte waarschijnlijk liever anders.

Daarom is een Redwood schutting de perfecte oplossing. Deze schutting is stevig, veilig, bespaart ruimte en past qua stijl helemaal bij uw huis, tuin en terras. Wilt u het beste resultaat? Laat ons dan die schutting voor u plaatsen.

Je nieuwe Redwood schutting door een professional laten plaatsen

Onze ervaren medewerkers hebben expertise in het op maat maken en plaatsen van Redwood schuttingen. We passen de schutting perfect aan op uw leefruimte. Met onze uitgebreide dienstverlening helpen we u bij alle vraagstukken die naar voren komen bij het zoeken naar een schutting. Onze experts adviseren bijvoorbeeld of het verstandig is om uw Redwood schutting met betonpalen te versterken. Ook kunnen ze u adviseren over de beste beits, lak of was om uw schutting aan te passen aan de stijl van uw huis en tuin. Zo nemen we u veel werk uit handen en kunnen we de beste prijs/kwaliteitverhouding garanderen. Onze producten hebben 10 jaar garantie omdat we er zeker van zijn dat ze optimaal tot hun recht zullen komen.

10 jaar garantie