Geschatte leestijd: 4 minuten

Schutting laten plaatsen kosten

Een schutting laten plaatsen en de bijbehorende kosten daarvan bij Schutting Montage.

Schutting laten plaatsen kosten

Schutting laten plaatsen kosten

De kosten van het laten plaatsen van een schutting zijn afhankelijk van verschillende factoren. Daarom is het verstandig om eerst even na te denken over uw budget. U kunt bijvoorbeeld opschrijven hoeveel u maximaal uit kunt geven aan uw nieuwe schutting en wat uw wensen zijn van belangrijk naar minder belangrijk. 

De afmetingen hebben uiteraard de meeste invloed op de kosten van uw nieuwe schutting. Onze prijzen worden berekend per meter. Het laten plaatsen van een schutting rondom een grote tuin valt daardoor veel duurder uit dan een schutting rondom een klein terras. Een traditionele schutting van rond de twee meter hoogte is uiteraard ook flink duurder dan het laten plaatsen van een laag hekwerk. In sommige gevallen is het niet nodig om de hele tuin te omheinen. Onze experten helpen u om de beste prijs/kwaliteit verhouding te vinden voor uw situatie.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Factoren die de prijs van het plaatsen van een schutting bepalen

Naast de afmetingen zijn er nog een aantal andere factoren die meespelen in de totstandkoming van de totaalprijs bij het laten plaatsen van een schutting. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het soort hout dat u wilt gebruiken. Grenen is met een prijs vanaf €105,- per meter de goedkoopste houtsoort die we gebruiken. Lariks, Douglas en Redwood zijn net wat duurder. Als u voor echt Hardhout wilt gaan dan komt u uit op prijzen vanaf €200,- per meter. Daarnaast moeten we natuurlijk zorgen dat uw nieuwe schutting veilig is en goed opgewassen is tegen de weersomstandigheden. In veel gevallen is een geheel houten schutting stevig genoeg. In andere gevallen biedt een schutting met betonpalen meer zekerheid.

Onnodige kosten voorkomen bij het plaatsen van een schutting

De professionals van Schutting Montage doen er alles aan om onnodige kosten te voorkomen bij het plaatsen van uw nieuwe schutting. Wij bieden dienstverlening van A tot Z in het hele land. Daardoor hoeft u zich bij het plaatsen van de schutting nergens zorgen over te maken en kunnen we 10 jaar garantie geven op al onze producten. 

We stellen uiteraard een duidelijke offerte op waarin de prijs van onze diensten duidelijk wordt weergegeven. Als u akkoord gaat dan worden de afspraken vastgelegd in een contract. Zo verzekeren we dat u precies weet wat uw rechten zijn. U moet zich er wel zelf van verzekeren dat er genoeg ruimte is om de schutting te plaatsen. Daarnaast is het belangrijk om te weten of er vergunningen nodig zijn en of u aan alle regelgeving voldoet. Dit kan variëren afhankelijk van waar u woont en wat voor soort schutting u wilt laten plaatsen. 

10 jaar garantie