Geschatte leestijd: 4 minuten

Schutting laten plaatsen met paalhouders

Bij Schutting Montage helpen we u graag bij een schutting laten plaatsen met paalhouders.

Schutting laten plaatsen met paalhouders

Schutting laten plaatsen met paalhouders

Door een schutting te laten plaatsen met paalhouders definieert u op een stijlvolle wijze uw buitenruimte, waardoor u van de nodige privacy geniet. Het gebruik van paalhouders zorgt niet alleen voor extra stabiliteit, maar maakt ook de installatie efficiƫnter en duurzamer. U kunt zich zo helemaal op uw gemak voelen in uw tuin en op uw terras. Uw hele gezin krijgt extra mogelijkheden om te genieten van de ruimte rondom uw woning. Onderzoek wijst uit dat ongeveer een kwart van de Nederlanders met een eigen huis goed nadenken over hun tuin en deze zorgvuldig inrichten. Zij creƫren een ruimte om comfortabel buiten te zijn door een passende schutting met paalhouders te laten plaatsen rondom hun tuin en/of terras. Deze mensen brengen vervolgens aanzienlijk meer tijd door in de frisse lucht. Dat is goed voor de kwaliteit van hun slaap en het verminderen van stress. Een aangename tuin verhoogt daardoor uw welzijn!

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een perfecte schutting met paalhouders laten plaatsen

U kunt schuttingen van diverse materialen en designs laten plaatsen met paalhouders. Elk type heeft zijn eigen voordelen en aandachtspunten. Bij Schutting Montage zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen met paalhouders door heel Nederland. Indien nodig gebruiken we betonpalen voor extra stevigheid, vooral bij sterke windomstandigheden. Het is ook mogelijk om een poort te integreren in uw nieuwe schutting. Dankzij de combinatie van kwaliteitsmaterialen, onze expertise en service bieden we de best mogelijke prijs/kwaliteitverhouding voor diverse tuinen en terrassen.

Houten schuttingen met paalhouders zijn al langere tijd favoriet bij velen vanwege hun talrijke voordelen. Ze hebben een natuurlijke uitstraling en zijn flexibel qua aanpassingen voor verschillende afmetingen en stijlen. Bovendien zijn houten schuttingen budgetvriendelijk en bieden ze geluiddempende eigenschappen. Hoewel het plaatsen van een houten schutting met paalhouders enig onderhoud in de toekomst vereist, zorgt onze uitstekende service en garantie ervoor dat dit geen hindernis vormt.

De best mogelijke service bij het plaatsen van uw nieuwe schutting met paalhouders

Als u een nieuwe schutting aanschaft, kunt u natuurlijk overwegen om deze zelf te installeren met paalhouders om geld te besparen. Echter, zo’n project kan tijdsintensief zijn en leiden tot onverwachte extra kosten. Bij ons krijgt u een volledige dienstverlening van A tot Z bij het laten plaatsen van uw nieuwe schutting met paalhouders. Dit houdt in dat we samenwerken om het meest geschikte model voor uw woning en tuin te selecteren. We maken gebruik van diverse houtsoorten, waaronder Douglas, Grenen, Redwood, Lariks en Hardhout. Hierdoor is er altijd een optie in ons assortiment die perfect aansluit bij uw wensen.

Door te kiezen voor een professioneel geplaatste schutting met paalhouders, bent u verzekerd van een veilige en solide afscheiding. Tijdens de installatie behandelen we ons hout met een hoogwaardige beschermlaag, wat voorkomt dat de schutting gaat rotten en zorgt voor een maximale levensduur. We hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en diensten dat we 10 jaar garantie bieden op elke schutting die we met paalhouders plaatsen.

10 jaar garantie