Geschatte leestijd: 4 minuten

Schutting laten plaatsen

Bij Schutting Montage helpen we u graag bij een schutting laten plaatsen in uw tuin.

Schutting laten plaatsen

Schutting laten plaatsen

Door een schutting te laten plaatsen definieert u op een stijlvolle wijze uw buitenruimte, waardoor u van de nodige privacy geniet. U kunt zich zo helemaal op uw gemak voelen in uw tuin en op uw terras. Uw hele gezin krijgt extra mogelijkheden om te genieten van de ruimte rondom uw woning. Onderzoek wijst uit dat ongeveer een kwart van de Nederlanders met een eigen huis goed nadenken over hun tuin en deze zorgvuldig inrichten. Zij creëren een ruimte om comfortabel buiten te zijn door een passende schutting te laten plaatsen rondom hun tuin en/of terras. Deze mensen brengen vervolgens aanzienlijk meer tijd door in de frisse lucht. Dat is goed voor de kwaliteit van hun slaap en het verminderen van stress. Een aangename tuin verhoogt daardoor uw welzijn!

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een perfecte schutting laten plaatsen

U kunt schuttingen van verschillende materialen en ontwerpen laten plaatsen. Deze hebben allemaal hun eigen voor- en nadelen. Bij Schutting Montage hebben we ons gespecialiseerd in het plaatsen van houten schuttingen door heel Nederland. We gebruiken eventueel betonpalen voor extra stevigheid bij sterke wind. U kunt ook een poort in uw nieuwe schutting laten inbouwen. Met deze materialen en onze vakkennis en service kunnen we de best mogelijke prijs/kwaliteit verhouding bieden voor allerlei verschillende tuinen en terrassen. 

Houten schuttingen hebben al jaren de voorkeur van velen, en dat komt door de vele voordelen die ze bieden. Zo hebben ze een natuurlijk charisma en kunnen ze makkelijk worden aangepast aan diverse afmetingen en stijlen. Daarnaast zijn houten schuttingen vriendelijk voor uw portemonnee en helpen ze het geluid van buitenaf te dempen. Het enige minpuntje aan het plaatsen van een houten schutting is het nodige onderhoud dat in de toekomst nodig is. Maar maakt u zich geen zorgen, onze service en garantie nemen dat obstakel zonder probleem weg.

De best mogelijke service bij het plaatsen van uw nieuwe schutting

Als u een nieuwe schutting koopt dan kunt u uiteraard geld besparen door deze zelf te installeren. Die klus is tijdrovend en resulteert uiteindelijk vaak in onvoorziene kosten. Wij verzekeren dienstverlening van A tot Z bij het laten plaatsen van uw nieuwe schutting. Dat betekent dat we samen zorgen dat u het best passende model krijgt voor uw huis en tuin. We werken met de houtsoorten Douglas, Grenen, Redwood, Lariks en Hardhout. Daardoor is er altijd wel iets in ons aanbod dat perfect past bij uw situatie. 

Door een professionele schutting te laten plaatsen verzekert u zich ervan dat deze veilig en stevig is. Ons hout wordt tijdens het plaatsen bewerkt met een hoogkwalitatieve beschermlaag. Daardoor gaat de schutting niet rotten en zal deze zo lang mogelijk meegaan. We hebben zoveel vertrouwen in de kwaliteit van onze producten en service dat we 10 jaar garantie geven op elke schutting die we plaatsen.

10 jaar garantie