Geschatte leestijd: 4 minuten

Schutting met poort

Een schutting met poort laten plaatsen door Schutting Montage.

Schutting met poort

Schutting met poort

De ideale schutting omvat doorgaans één of meerdere poorten. Deze horen aan verschillende voorwaarden te voldoen. Een poort hoort bijvoorbeeld goed te passen bij de rest van de schutting. Daardoor creëren we een continuüm dat de stijl van uw huis, tuin en/of terras niet onderbreekt. Zo kunt u in alle rust genieten van uw eigen buitenruimte zonder dat u hoeft na te denken over pottenkijkers. 

Een goede schutting met poort vormt daarnaast een barrière voor geluid waardoor het minder storend is als andere mensen in uw omgeving druk bezig zijn. Verder hoort een poort natuurlijk makkelijk te openen en sluiten. Zo kunt u zonder problemen met uw fiets, auto, kinderwagen en/of boodschappentassen de buitenruimte rondom uw woning betreden. Een goede poort kan afgesloten worden van twee kanten en is makkelijk te openen voor de bewoners van uw huis.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

De kosten van een schutting met poort

De kosten van onze schuttingen worden berekend per houtsoort en per meter. Een poort brengt extra kosten mee omdat deze goed werkende scharnieren, extra versteviging en een goed en handig slot vereist. U kunt kiezen uit verschillende soorten hout die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. Grenen is met een kostenplaatje vanaf €105 per meter en een poort vanaf €325,- de goedkoopste houtsoort die we gebruiken. Deze optie is net als alle andere soorten makkelijk te onderhouden en aan te passen aan de afmetingen van uw tuin of terras. 

We gebruiken enkel houtsoorten die goed bestand zijn tegen het Nederlandse klimaat. We zijn zo zeker van de kwaliteit van onze producten dat we 10 jaar garantie geven. Al onze schuttingen moeten wel goed onderhouden worden als u de maximale levensduur wilt halen. Daarvoor hoort elk jaar een nieuwe bescherming of verflaag te worden aangebracht. Op die manier wordt rot voorkomen en kan het hout goed tegen temperatuurverschillen, regen en wind.

Andere opties schuttingen met poort

Wij van Schutting Montage bieden A tot Z dienstverlening. Dat betekent dat we u ondersteunen bij het kiezen van de juiste schutting voor uw huis en tuin. U kunt bijvoorbeeld naast Grenen ook kiezen voor Redwood. Dat kost vanaf €115,- per meter en een poort heeft een prijskaartje vanaf €345,-. Deze houtsoort heeft een warme uitstraling en gaat lang mee. Lariks en Douglas staan bekend om hun duurzaamheid en rotbestendigheid, waardoor het populaire keuzes zijn voor buitenprojecten zoals omheiningen. Deze opties kosten vanaf €120,- per meter en een poort is beschikbaar vanaf €360,-. Hardhout is onze meest geavanceerde optie. De kosten voor een Hardhout schutting beginnen bij €200,- per meter. Daarmee geeft u een chic uiterlijk aan uw huis, tuin en/of terras.

10 jaar garantie