Geschatte leestijd: 5 minuten

Schutting plaatsen Amersfoort

Bij Schutting Montage helpen we u graag bij een schutting plaatsen in Amersfoort.

Schutting plaatsen Amersfoort

Amersfoort is een prachtige stad met prachtige woonwijken, waar de meeste huizen zijn voorzien van mooie tuinen die aanzienlijk bijdragen aan de woongenot. Om uw tuin in Amersfoort nog aantrekkelijker te maken, kunt u ervoor kiezen een mooie schutting te laten plaatsen. Hiermee creëert u een echte privéruimte.

Een houten schutting biedt u privacy door het belemmeren van het zicht van onbekenden op uw tuin, en dempt bovendien het geluid van buren en verkeer. Daarnaast voegt het een esthetisch element toe, waardoor u kunt genieten van rust en ontspanning. Hout kan op maat bewerkt worden, zodat het perfect past bij de afmetingen van uw perceel en de stijl van uw huis en tuin. Bij ons vindt u de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit als u een schutting wilt laten plaatsen in Amersfoort.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een professionele schutting laten plaatsen in Amersfoort

De kwaliteit van een schutting hangt nauw samen met de gebruikte materialen en het vakmanschap van de installateur. Om het best mogelijke resultaat te garanderen, bieden wij bij Schutting Montage een volledige dienstverlening van A tot Z.

Met onze expertise ondersteunen wij u gedurende het hele proces, van het kiezen van het juiste type schutting dat het beste bij uw wensen past, tot het professioneel plaatsen van de schutting in Amersfoort en het verzorgen van het toekomstige onderhoud. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw investering optimaal tot zijn recht komt. We werken met verschillende soorten houten schuttingen, die desgewenst versterkt kunnen worden met betonnen palen. Deze combinatie garandeert een mooie, veilige en duurzame afbakening van uw terrein, met zo min mogelijk ruimteverlies.

Verschillende opties voor het plaatsen van een schutting in Amersfoort

Bij ons heeft u een ruime keuze uit verschillende houtsoorten en extra opties. We werken met Grenen, Redwood, Lariks, Douglas en Hardhout. Al deze houtsoorten zijn bestand tegen de elementen, waardoor ze rotbestendig zijn en niet snel kromtrekken. Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter, waardoor u altijd een oplossing kunt vinden die extra stijl en sfeer toevoegt aan uw tuin of terras. U kunt er ook voor kiezen om de schutting te laten verstevigen met betonpalen of een perfect ingebouwde poort te laten plaatsen. Wij bieden 10 jaar garantie op alle geplaatste schuttingen, omdat we er zeker van zijn dat onze producten van optimale kwaliteit zijn.

10 jaar garantie