Geschatte leestijd: 5 minuten

Schutting plaatsen Amsterdam

Bij Schutting Montage helpen we u graag bij een schutting plaatsen in Amsterdam.

Schutting plaatsen Amsterdam

Amsterdam, onze levendige hoofdstad, staat bekend om zijn prachtige huizen en charmante tuinen. De stad herbergt een diverse mix van architecturale stijlen, van historische grachtenpanden tot moderne appartementencomplexen, waardoor er voor elk wat wils is. Als u uw tuin in Amsterdam nog aantrekkelijker wilt maken, kunt u overwegen om een mooie schutting te laten plaatsen. Hiermee creëert u een privéruimte waar u optimaal van kunt genieten.

Een houten schutting biedt privacy doordat het zicht op uw tuin wordt onttrokken en dempt bovendien geluiden van buren en verkeer. Daarnaast voegt het een esthetisch element toe dat zorgt voor rust en ontspanning. Hout is een veelzijdig materiaal dat gemakkelijk bewerkt kan worden, waardoor het perfect aansluit bij de afmetingen van uw perceel en de stijl van uw huis en tuin. Als u een schutting wilt laten plaatsen in Amsterdam, bieden wij een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een professionele schutting laten plaatsen in Amsterdam

De kwaliteit van een schutting hangt af van de materialen en het vakmanschap van de installateur. Bij Schutting Montage bieden wij een uitgebreide dienstverlening van A tot Z om het best mogelijke resultaat te garanderen.

Met onze expertise ondersteunen wij u gedurende het gehele proces, van het maken van de juiste keuze voor het type schutting dat het beste bij uw wensen past, tot het professioneel plaatsen van de schutting in Amsterdam en het verzorgen van het toekomstige onderhoud. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw investering optimaal tot zijn recht komt. We werken met verschillende soorten houten schuttingen, die indien gewenst versterkt kunnen worden met betonnen palen. Deze combinatie zorgt voor een mooie, veilige en duurzame afbakening van uw terrein, met minimaal ruimteverlies.

Verschillende opties voor het plaatsen van een schutting in Amsterdam

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten hout en verschillende extra opties. We werken met Grenen, Redwood, Lariks, Douglas en Hardhout. Al deze houtsoorten zijn goed bestand tegen de elementen waardoor ze rotbestendig zijn en niet snel kromtrekken. Ze hebben elk een licht verschillend karakter waardoor u altijd een oplossing kunt vinden die extra veel stijl en sfeer geeft aan uw tuin of terras. U kunt er daarnaast voor kiezen om de schutting te laten verstevigen met betonpalen. Het is ook mogelijk om een perfect ingebouwde poort te laten plaatsen. Alle schuttingen die we plaatsen hebben 10 jaar garantie. Dat kunnen we bieden omdat we zeker weten dat de kwaliteit van onze producten optimaal is.

10 jaar garantie