Geschatte leestijd: 5 minuten

Schutting plaatsen Assen

Bij Schutting Montage helpen we u graag bij een schutting plaatsen in Assen.

Schutting plaatsen Assen

Assen is een sfeervolle stad met prachtige woonwijken, waar de meeste huizen zijn omringd door mooie tuinen die de woonkwaliteit aanzienlijk verhogen. Wilt u uw tuin in Assen nog aantrekkelijker maken? Overweeg dan het laten plaatsen van een schutting. Hiermee creëert u een echt privéruimte waarin u optimaal kunt genieten.

Een houten schutting zorgt ervoor dat uw tuin wordt afgeschermd van nieuwsgierige blikken en dempt tevens geluiden van buren en verkeer. Bovendien voegt het een aantrekkelijk element toe dat bijdraagt aan een gevoel van rust en ontspanning. Hout kan gemakkelijk worden bewerkt, waardoor het perfect aansluit bij de afmetingen van uw perceel en de stijl van uw huis en tuin. Als u een schutting wilt laten plaatsen in Assen, bieden wij de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een professionele schutting laten plaatsen in Assen

De kwaliteit van een schutting hangt nauw samen met de gebruikte materialen en het vakmanschap van de installateur. Bij Schutting Montage bieden wij daarom een uitgebreide dienstverlening van A tot Z om het best mogelijke resultaat te garanderen.

Met onze expertise ondersteunen wij u gedurende het gehele proces, van het maken van de juiste keuze voor het type schutting dat het beste bij uw wensen past, tot het professioneel plaatsen van de schutting in Assen en het verzorgen van het toekomstige onderhoud. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw investering optimaal tot zijn recht komt. We werken met verschillende soorten houten schuttingen, die indien gewenst versterkt kunnen worden met betonnen palen. Deze combinatie zorgt voor een mooie, veilige en duurzame afbakening van uw terrein, met minimaal ruimteverlies.

Verschillende opties voor het plaatsen van een schutting in Assen

U heeft bij ons diverse mogelijkheden voor het plaatsen van een schutting in Assen. Wij werken met hoogwaardige houtsoorten zoals Grenen, Redwood, Lariks, Douglas en Hardhout. Deze houtsoorten zijn bestand tegen verschillende weersomstandigheden, waardoor ze rotbestendig zijn en niet snel kromtrekken. Elke houtsoort heeft zijn eigen unieke karakter, waardoor u altijd een schutting kunt vinden die extra stijl en sfeer toevoegt aan uw tuin of terras. Daarnaast bieden wij ook opties zoals het verstevigen van de schutting met betonpalen of het plaatsen van een perfect ingebouwde poort. Op al onze geplaatste schuttingen bieden wij een garantie van 10 jaar, omdat we ervan overtuigd zijn dat onze producten van optimale kwaliteit zijn.

10 jaar garantie