Geschatte leestijd: 5 minuten

Schutting plaatsen Dordrecht

Bij Schutting Montage helpen we u graag bij een schutting plaatsen in Dordrecht.

Schutting plaatsen Dordrecht

Dordrecht is een schitterende stad met aangename woonwijken. De meeste woningen zijn gezegend met prachtige tuinen. Het hebben van een tuin in Dordrecht draagt bij aan een aangename en plezierige woonsfeer. U kunt uw tuin in Dordrecht veel aantrekkelijker maken door er een mooie schutting omheen te laten plaatsen. Dat zorgt ervoor dat deze ruimte echt privé wordt.

Een houten schutting ontneemt onbekenden het zicht op uw tuin en dempt bovendien het geluid dat gemaakt wordt door de buren en het verkeer. Daarnaast heeft het een aantrekkelijk uiterlijk dat zorgt voor rust en ontspanning. Hout kan makkelijk bewerkt worden waardoor het precies aansluit op de afmetingen van uw grondstuk en de stijl van uw huis en tuin. Als u een schutting wilt laten plaatsen in Dordrecht, dan vindt u bij ons de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een professionele schutting laten plaatsen in Dordrecht

De kwaliteit van een schutting is evenredig afhankelijk van de materialen en het vakmanschap van degene die verantwoordelijk is voor het plaatsen van deze schutting. Om het best mogelijke resultaat te garanderen, bieden we bij Schutting Montage daarom een complete dienstverlening van A tot Z.

Wij ondersteunen u met onze kennis gedurende het hele proces, van het kiezen van het juiste type schutting dat het best bij u past, tot het professioneel plaatsen van de schutting in Dordrecht en het verzorgen van toekomstig onderhoud. Zo verzekeren we u ervan dat uw investering optimaal tot zijn recht komt. We werken met verschillende soorten houten schuttingen die eventueel kunnen worden versterkt met betonnen palen. Deze combinatie garandeert een mooie, veilige en duurzame afbakening van uw grondgebied, met zo min mogelijk ruimteverlies.

Verschillende opties voor het plaatsen van een schutting in Dordrecht

Bij ons heeft u diverse mogelijkheden wat betreft houtsoorten en extra opties. We werken met Grenen, Redwood, Lariks, Douglas en Hardhout. Al deze houtsoorten zijn goed bestand tegen de elementen, waardoor ze rotbestendig zijn en niet snel kromtrekken. Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter, waardoor u altijd een oplossing kunt vinden die extra stijl en sfeer toevoegt aan uw tuin of terras. U kunt er ook voor kiezen om de schutting te laten verstevigen met betonpalen of een perfect ingebouwde poort te laten plaatsen. Al onze geplaatste schuttingen hebben een garantie van 10 jaar. Deze garantie kunnen we bieden omdat we zeker weten dat de kwaliteit van onze producten optimaal is.

10 jaar garantie