Geschatte leestijd: 5 minuten

Schutting plaatsen Ede

Bij Schutting Montage helpen we u graag bij een schutting plaatsen in Ede.

Schutting plaatsen Ede

Ede is een aantrekkelijke stad met diverse woonwijken waarin prachtige huizen en tuinen te vinden zijn. De huizen in Ede zijn vaak ruim, waardoor ze een ideale plek bieden voor comfortabel wonen. Veel van deze huizen zijn omringd door fraai aangelegde tuinen die bijdragen aan de schoonheid en de woonkwaliteit van de omgeving. Als u uw tuin in Ede nog aantrekkelijker wilt maken, kunt u overwegen om een mooie schutting te laten plaatsen. Dit zorgt ervoor dat uw buitenruimte echt privé wordt en biedt diverse voordelen.

Een houten schutting ontneemt onbekenden het zicht op uw tuin en dempt bovendien het geluid van buren en verkeer. Daarnaast geeft het een aantrekkelijk uiterlijk aan uw tuin, waardoor het zorgt voor rust en ontspanning. Hout is een veelzijdig materiaal dat gemakkelijk kan worden bewerkt, waardoor het precies kan worden afgestemd op de afmetingen van uw perceel en de stijl van uw huis en tuin. Als u een schutting wilt laten plaatsen in Ede, kunt u bij ons rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een professionele schutting laten plaatsen in Ede

De kwaliteit van een schutting hangt sterk af van de materialen en het vakmanschap van degenen die verantwoordelijk zijn voor de plaatsing. Om het best mogelijke resultaat te garanderen, bieden wij bij Schutting Montage een complete dienstverlening van A tot Z.

Wij ondersteunen u met onze kennis gedurende het hele proces: van het maken van de juiste keuze voor het type schutting dat het beste bij u past, tot het professioneel plaatsen van de schutting in Ede en het verzorgen van toekomstig onderhoud. Op die manier zorgen we ervoor dat uw investering optimaal tot zijn recht komt. We werken met verschillende soorten houten schuttingen, die indien gewenst kunnen worden versterkt met betonnen palen. Deze combinatie garandeert een mooie, veilige en duurzame afbakening van uw terrein, met een minimale ruimte-inname.

Verschillende opties voor het plaatsen van een schutting in Ede

Bij ons heeft u keuze uit verschillende houtsoorten en extra opties voor uw schutting. We werken met Grenen, Redwood, Lariks, Douglas en Hardhout. Deze houtsoorten zijn allemaal goed bestand tegen de elementen, waardoor ze rotbestendig zijn en niet snel kromtrekken. Elk type hout heeft zijn eigen karakteristieke uitstraling, zodat u altijd een oplossing kunt vinden die extra stijl en sfeer toevoegt aan uw tuin of terras. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de schutting te verstevigen met betonpalen en is het mogelijk om een perfect ingebouwde poort te laten plaatsen. Alle schuttingen die wij plaatsen hebben een garantie van 10 jaar. Dit kunnen we bieden omdat we er zeker van zijn dat de kwaliteit van onze producten optimaal is.

10 jaar garantie