Geschatte leestijd: 5 minuten

Schutting plaatsen Emmen

Bij Schutting Montage helpen we u graag bij een schutting plaatsen in Emmen.

Schutting plaatsen Emmen

Emmen is een schitterende stad met aangename woonwijken. De meeste woningen zijn voorzien van heerlijke tuinen, wat de levenskwaliteit aanzienlijk verhoogt. U kunt uw tuin in Emmen nog aantrekkelijker maken door het plaatsen van een mooie schutting. Dit creƫert een gevoel van echte privacy in uw buitenruimte, waardoor u optimaal kunt genieten van uw tuin in Emmen.

Een houten schutting biedt bescherming tegen nieuwsgierige blikken en dempt tevens het geluid van buren en verkeer. Bovendien heeft het een aantrekkelijk uiterlijk dat bijdraagt aan een gevoel van rust en ontspanning. Hout kan eenvoudig worden bewerkt, waardoor het perfect aansluit bij de afmetingen van uw perceel, evenals de stijl van uw huis en tuin. Voor het plaatsen van een schutting in Emmen bieden wij de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een professionele schutting laten plaatsen in Emmen

De kwaliteit van een schutting is afhankelijk van de gebruikte materialen en het vakmanschap van degenen die verantwoordelijk zijn voor de plaatsing. Bij Schutting Montage streven we naar het leveren van het best mogelijke resultaat en bieden we daarom een A tot Z dienstverlening.

Met onze kennis ondersteunen we u gedurende het gehele proces, van het maken van een beslissing over het type schutting dat het beste bij u past tot het professioneel plaatsen ervan in Emmen, inclusief het toekomstige onderhoud. Op die manier zorgen we ervoor dat uw investering optimaal tot zijn recht komt. We werken met verschillende soorten houten schuttingen, die indien gewenst kunnen worden versterkt met betonnen palen. Deze combinatie garandeert een mooie, veilige en duurzame afbakening van uw terrein, met minimaal ruimtegebruik.

Verschillende opties voor het plaatsen van een schutting in Emmen

Bij ons heeft u de keuze uit verschillende houtsoorten en extra opties. We werken met Grenen, Redwood, Lariks, Douglas en Hardhout. Deze houtsoorten zijn allemaal goed bestand tegen weersinvloeden, waardoor ze rotbestendig zijn en niet snel vervormen. Elk van hen heeft een eigen karakter, zodat u altijd een oplossing kunt vinden die uw tuin of terras extra stijl en sfeer geeft. U kunt er ook voor kiezen om de schutting te verstevigen met betonpalen en zelfs een perfect ingebouwde poort te laten plaatsen. Alle schuttingen die we plaatsen worden geleverd met een garantie van 10 jaar. We bieden deze garantie omdat we ervan overtuigd zijn dat de kwaliteit van onze producten optimaal is.

10 jaar garantie