Geschatte leestijd: 5 minuten

Schutting plaatsen Enschede

Bij Schutting Montage helpen we u graag bij een schutting plaatsen in Enschede.

Schutting plaatsen Enschede

Enschede is een gezellige stad met fijne woonwijken, waar de meeste huizen zijn voorzien van heerlijke tuinen die de woonkwaliteit aanzienlijk verhogen. U kunt uw tuin in Enschede nog aantrekkelijker maken door het laten plaatsen van een mooie schutting. Hiermee creëert u een ruimte die echt privé is en waar u optimaal kunt genieten.

Een houten schutting onttrekt het zicht op uw tuin voor onbekenden en dempt bovendien het geluid van buren en verkeer. Daarnaast voegt het een aantrekkelijk element toe dat zorgt voor rust en ontspanning. Hout kan gemakkelijk worden bewerkt, waardoor het perfect aansluit bij de afmetingen van uw grondstuk en de stijl van uw huis en tuin. Als u een schutting wilt laten plaatsen in Enschede, bieden wij de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een professionele schutting laten plaatsen in Enschede

De kwaliteit van een schutting is afhankelijk van de materialen en het vakmanschap van degene die verantwoordelijk is voor de plaatsing ervan. Om het best mogelijke resultaat te garanderen, bieden wij bij Schutting Montage een uitgebreide dienstverlening van A tot Z.

Met onze expertise ondersteunen wij u gedurende het hele proces, van het maken van de juiste keuze voor het type schutting dat het beste bij uw wensen past, tot het professioneel plaatsen van de schutting in Enschede en het verzorgen van het toekomstige onderhoud. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw investering optimaal tot zijn recht komt. We werken met verschillende soorten houten schuttingen, die indien gewenst kunnen worden versterkt met betonnen palen. Deze combinatie garandeert een mooie, veilige en duurzame afbakening van uw grondgebied, met zo min mogelijk ruimteverlies.

Verschillende opties voor het plaatsen van een schutting in Enschede

Bij ons heeft u diverse keuzemogelijkheden wat betreft houtsoorten en extra opties. We werken met Grenen, Redwood, Lariks, Douglas en Hardhout. Al deze houtsoorten zijn goed bestand tegen de elementen, waardoor ze rotbestendig zijn en niet snel kromtrekken. Elke houtsoort heeft zijn eigen karakter, zodat u altijd een oplossing kunt vinden die extra stijl en sfeer toevoegt aan uw tuin of terras. U kunt er ook voor kiezen om de schutting te laten verstevigen met betonpalen of een perfect ingebouwde poort te laten plaatsen. Wij bieden 10 jaar garantie op alle geplaatste schuttingen, omdat we er zeker van zijn dat de kwaliteit van onze producten optimaal is.

10 jaar garantie