Geschatte leestijd: 5 minuten

Schutting plaatsen Groningen

Bij Schutting Montage helpen we u graag bij een schutting plaatsen in Groningen.

Schutting plaatsen Groningen

Lorem Ipsum

Groningen is een prachtige stad met aangename woonwijken. De meeste huizen beschikken over een leuke tuin en dat verhoogt de woonkwaliteit aanzienlijk. U kunt uw tuin in Groningen veel aantrekkelijker maken door er een mooie schutting omheen te laten plaatsen. Dat zorgt ervoor dat deze ruimte echt privé wordt. 

Een houten schutting ontneemt onbekenden het zicht op uw tuin en dempt bovendien het geluid dat gemaakt wordt door de buren en het verkeer. Daarnaast heeft het een aantrekkelijk uiterlijk dat zorgt voor rust en ontspanning. Hout kan makkelijk bewerkt worden waardoor het precies aansluit op de afmetingen van uw grondstuk en de stijl van uw huis en tuin. Als u een schutting wilt laten plaatsen in Groningen dan vindt u bij ons de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een professionele schutting laten plaatsen in Groningen

De kwaliteit van een schutting is evenredig afhankelijk van de materialen en het vakmanschap van degene die verantwoordelijk is voor het plaatsen van deze schutting. Om het best mogelijke resultaat te garanderen bieden we bij Schutting Montage daarom A tot Z dienstverlening. 

Wij ondersteunen u met onze kennis bij het hele proces – van het nemen van een beslissing over het soort schutting dat het best bij u past tot het professioneel plaatsen van deze schutting in Groningen en het toekomstige onderhoud. Zo verzekeren we u ervan dat uw investering zo goed mogelijk uit de verf komt. Wij werken met verschillende soorten houten schuttingen die eventueel kunnen worden versterkt met betonnen palen. Deze combinatie garandeert een mooie, veilige en duurzame afbakening van uw grondgebied die zo min mogelijk ruimte in beslag neemt.

Verschillende opties voor het plaatsen van een schutting in Groningen

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten hout en verschillende extra opties. We werken met Grenen, Redwood, Lariks, Douglas en Hardhout. Al deze houtsoorten zijn goed bestand tegen de elementen waardoor ze rotbestendig zijn en niet snel kromtrekken. Ze hebben elk een licht verschillend karakter waardoor u altijd een oplossing kunt vinden die extra veel stijl en sfeer geeft aan uw tuin of terras. U kunt er daarnaast voor kiezen om de schutting te laten verstevigen met betonpalen. Het is ook mogelijk om een perfect ingebouwde poort te laten plaatsen. Alle schuttingen die we plaatsen hebben 10 jaar garantie. Dat kunnen we bieden omdat we zeker weten dat de kwaliteit van onze producten optimaal is.

10 jaar garantie