Geschatte leestijd: 5 minuten

Schutting plaatsen Leiden

Bij Schutting Montage helpen we u graag bij een schutting plaatsen in Leiden.

Schutting plaatsen Leiden

Leiden, een stad vol historische charme en culturele pracht, herbergt ook een breed scala aan woonwijken die elk hun eigen unieke karakter en sfeer hebben. De meeste huizen in Leiden beschikken over een mooie tuin, wat de woonkwaliteit aanzienlijk verhoogt. U kunt uw tuin in Leiden nog aantrekkelijker maken door er een fraaie schutting omheen te laten plaatsen. Dit creƫert een gevoel van privacy en geborgenheid.

Een houten schutting onttrekt het zicht op uw tuin aan onbekenden en dempt bovendien het geluid van buren en verkeer. Daarnaast voegt het een aantrekkelijk element toe aan uw buitenruimte, wat zorgt voor rust en ontspanning. Hout kan gemakkelijk worden bewerkt, waardoor het precies past bij de afmetingen van uw perceel en de stijl van uw huis en tuin. Als u een schutting wilt laten plaatsen in Leiden, vindt u bij ons de beste prijs-kwaliteitverhouding.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een professionele schutting laten plaatsen in Leiden

De kwaliteit van een schutting hangt nauw samen met de materialen en het vakmanschap van degene die verantwoordelijk is voor de installatie. Bij Schutting Montage bieden we daarom een allesomvattende dienstverlening om het beste resultaat te garanderen.

Wij ondersteunen u met onze expertise gedurende het hele proces, van het kiezen van het type schutting dat het beste bij u past tot de professionele plaatsing ervan in Leiden en het toekomstige onderhoud. Op die manier zorgen we ervoor dat uw investering optimaal tot zijn recht komt. We werken met verschillende soorten houten schuttingen, die indien gewenst kunnen worden versterkt met betonnen palen. Deze combinatie biedt een mooie, veilige en duurzame begrenzing van uw perceel met minimale ruimte-inname.

Verschillende opties voor het plaatsen van een schutting in Leiden

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten hout en verschillende extra opties. We werken met Grenen, Redwood, Lariks, Douglas en Hardhout. Al deze houtsoorten zijn goed bestand tegen de elementen waardoor ze rotbestendig zijn en niet snel kromtrekken. Ze hebben elk een licht verschillend karakter waardoor u altijd een oplossing kunt vinden die extra veel stijl en sfeer geeft aan uw tuin of terras. U kunt er daarnaast voor kiezen om de schutting te laten verstevigen met betonpalen. Het is ook mogelijk om een perfect ingebouwde poort te laten plaatsen. Alle schuttingen die we plaatsen hebben 10 jaar garantie. Dat kunnen we bieden omdat we zeker weten dat de kwaliteit van onze producten optimaal is.

10 jaar garantie