Geschatte leestijd: 4 minuten

Schutting plaatsen met hoogteverschil

Bij Schutting Montage helpen we u graag bij een schutting laten plaatsen in uw tuin, met of zonder hoogteverschil.

Schutting plaatsen met hoogteverschil

Schutting plaatsen met hoogteverschil

Het laten plaatsen van een schutting, inclusief de mogelijkheid voor een schutting plaatsen met hoogteverschil, biedt u een stijlvolle manier om uw buitenruimte af te bakenen. Dit garandeert niet alleen privacy, maar zorgt ook voor een aangename sfeer waarin u en uw gezin ongestoord kunnen genieten van uw tuin of terras. Uit studies blijkt dat ongeveer een kwart van de Nederlanders met een eigen woning bewust nadenkt over hun tuininrichting. Met de keuze voor een schutting, al dan niet met variƫrende hoogtes, ontstaat een buitenruimte die uitnodigt tot ontspanning. Mensen die deze keuze maken, spenderen dan ook beduidend meer tijd in de frisse buitenlucht, wat een positieve invloed heeft op de slaapkwaliteit en het verlagen van stressniveaus. Een goed ontworpen tuin, met de optie voor een schutting plaatsen met hoogteverschil, draagt zo direct bij aan uw levenskwaliteit!

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een perfecte schutting laten plaatsen met hoogteverschil

Bij het kiezen van een schutting voor uw tuin heeft u diverse opties qua materialen en ontwerpen. Elk type schutting heeft zijn eigen unieke voor- en nadelen. Schutting Montage is gespecialiseerd in het plaatsen van houten schuttingen door heel Nederland, inclusief schutting plaatsen met hoogteverschil. Voor extra stevigheid, zeker bij hevige wind, kunnen we betonpalen gebruiken. Ook het integreren van een poort in de schutting behoort tot de mogelijkheden. Dankzij onze expertise en het gebruik van kwaliteitsmaterialen garanderen wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor uiteenlopende tuinen en terrassen.

Houten schuttingen hebben al jaren de voorkeur van velen, en dat komt door de vele voordelen die ze bieden. Zo hebben ze een natuurlijk charisma en kunnen ze makkelijk worden aangepast aan diverse afmetingen en stijlen. Daarnaast zijn houten schuttingen vriendelijk voor uw portemonnee en helpen ze het geluid van buitenaf te dempen. Het enige minpuntje aan het plaatsen van een houten schutting is het nodige onderhoud dat in de toekomst nodig is. Maar maakt u zich geen zorgen, onze service en garantie nemen dat obstakel zonder probleem weg.

De best mogelijke service bij het plaatsen van uw nieuwe schutting met hoogteverschil

Bij de aanschaf van een nieuwe schutting overwegen sommigen om deze zelf te installeren om zo kosten te besparen. Echter, het zelf plaatsen van een schutting, vooral als er een hoogteverschil is, kan ingewikkeld en tijdrovend zijn, wat vaak leidt tot onverwachte kosten. Bij ons kunt u rekenen op een complete dienstverlening van A tot Z voor het installeren van uw schutting. Samen zoeken we het model dat het best aansluit bij uw huis en tuin. Met een breed scala aan houtsoorten, zoals Douglas, Grenen, Redwood, Lariks en Hardhout, vinden we altijd een oplossing die aansluit bij uw wensen.

Door te kiezen voor een professioneel geplaatste schutting garandeert u een veilige en robuuste omheining voor uw buitenruimte. Tijdens de installatie brengen we een hoogwaardige beschermlaag aan op het hout om rotting te voorkomen, zodat uw schutting jarenlang meegaat. Dankzij ons vertrouwen in de kwaliteit van onze materialen en diensten, bieden wij een garantie van 10 jaar op elke door ons geplaatste schutting.

10 jaar garantie