Geschatte leestijd: 5 minuten

Schutting plaatsen Purmerend

Bij Schutting Montage helpen we u graag bij een schutting plaatsen in Purmerend.

Schutting plaatsen Purmerend

Purmerend is een prachtige stad met een divers aanbod aan huizen en mooie tuinen. De huizen in Purmerend variëren van gezellige rijtjeshuizen tot ruime vrijstaande woningen, waardoor er voor ieder wat wils is. U kunt uw tuin in Purmerend nog aantrekkelijker maken door het laten plaatsen van een mooie schutting. Hiermee creëert u een echt privéruimte waar u optimaal van kunt genieten.

Een houten schutting zorgt ervoor dat uw tuin wordt afgeschermd van nieuwsgierige blikken en dempt tevens geluiden van buren en verkeer. Bovendien voegt het een aantrekkelijk element toe dat bijdraagt aan een gevoel van rust en ontspanning. Hout kan gemakkelijk worden bewerkt, waardoor het perfect aansluit bij de afmetingen van uw perceel en de stijl van uw huis en tuin. Als u een schutting wilt laten plaatsen in Purmerend, bieden wij de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een professionele schutting laten plaatsen in Purmerend

De kwaliteit van een schutting hangt nauw samen met de gebruikte materialen en het vakmanschap van de installateur. Bij Schutting Montage bieden wij daarom een uitgebreide dienstverlening van A tot Z om het best mogelijke resultaat te garanderen.

Met onze expertise ondersteunen wij u gedurende het gehele proces, van het maken van de juiste keuze voor het type schutting dat het beste bij uw wensen past, tot het professioneel plaatsen van de schutting in Purmerend en het verzorgen van het toekomstige onderhoud. Op deze manier zorgen we ervoor dat uw investering optimaal tot zijn recht komt. We werken met verschillende soorten houten schuttingen, die indien gewenst versterkt kunnen worden met betonnen palen. Deze combinatie zorgt voor een mooie, veilige en duurzame afbakening van uw terrein, met minimaal ruimteverlies.

Verschillende opties voor het plaatsen van een schutting in Purmerend

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten hout en verschillende extra opties. We werken met Grenen, Redwood, Lariks, Douglas en Hardhout. Al deze houtsoorten zijn goed bestand tegen de elementen waardoor ze rotbestendig zijn en niet snel kromtrekken. Ze hebben elk een licht verschillend karakter waardoor u altijd een oplossing kunt vinden die extra veel stijl en sfeer geeft aan uw tuin of terras. U kunt er daarnaast voor kiezen om de schutting te laten verstevigen met betonpalen. Het is ook mogelijk om een perfect ingebouwde poort te laten plaatsen. Alle schuttingen die we plaatsen hebben 10 jaar garantie. Dat kunnen we bieden omdat we zeker weten dat de kwaliteit van onze producten optimaal is.

10 jaar garantie