Geschatte leestijd: 5 minuten

Schutting plaatsen tegen bestaande schutting

Een schutting laten plaatsen tegen een bestaande schutting door Schutting Montage.

Schutting plaatsen tegen bestaande schutting

Lorem Ipsum

De kosten van het laten plaatsen van een schutting zijn afhankelijk van verschillende factoren. Daarom is het verstandig om eerst even na te denken over uw budget. U kunt bijvoorbeeld opschrijven hoeveel u maximaal uit kunt geven aan uw nieuwe schutting en wat uw wensen zijn van belangrijk naar minder belangrijk. 

Rondom veel tuinen en terrassen staat reeds een soort afbakening. Als u toch uw eigen sfeer wilt geven aan uw buitenruimte dan kunt u een schutting laten plaatsen tegen deze bestaande schutting. Daarbij is het belangrijk om een aantal zaken te overwegen. Ten eerste moet u ook in dit geval bekijken of u een vergunning nodig heeft voor het laten plaatsen van uw schutting. Als de bestaande structuur zich bijvoorbeeld op het terrein van uw buren bevindt dan is het waarschijnlijk dat u voor uw eigen terrein gemeentelijke toestemming moet regelen voor het plaatsen van de nieuwe schutting. De regels hiervoor verschillen per woonplaats en zijn daarnaast afhankelijk van de afmetingen van de schutting die u wilt laten plaatsen.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Redenen om een schutting tegen een bestaande schutting te plaatsen

In Nederland is bouwgrond goud waard. Daardoor is er een grote kans dat uw tuin of terras grenst aan de schutting of afbakening van meerdere buren. Het kan ook zijn dat u een huis gekocht heeft met een oude schutting. In beide gevallen is het waarschijnlijk dat de stijl van de bestaande structuur niet goed past bij het gewenste uiterlijk van uw nieuwe huis en tuin. Dat kunt u oplossen door een schutting te laten plaatsen tegen de bestaande schutting of afbakening. 

Onze professionals helpen u om de juiste houtsoort en bouwstijl te vinden zodat uw buitenruimte er netjes en natuurlijk uit komt te zien. We bieden daarbij A tot Z dienstverlening waardoor u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wanneer u door ons een schutting laat plaatsen weet u zeker dat er bijvoorbeeld rekening wordt gehouden met de staat van de bestaande schutting. We zorgen ervoor dat uw nieuwe schutting goed wordt ondersteund en geven altijd 10 jaar garantie.  

Een perfect passende schutting laten plaatsen

Bij Schutting Montage werken we met verschillende houtsoorten die allemaal hun eigen voor- en nadelen hebben. We werken uitsluitend met houten panelen en versterken deze eventueel met betonnen palen zodat de schutting beter bestand is tegen harde wind. Hout is het beste materiaal voor een schutting, zeker als u deze tegen een bestaande schutting laat plaatsen. Dat komt doordat het een mooi uiterlijk heeft, geluiddempend werkt en flexibel is. 

Hout kan gemakkelijk worden bewerkt en geverfd waardoor we het zonder problemen kunnen aanpassen aan de stijl van uw tuin en huis. Het kan ook gemakkelijk tegen een bestaande schutting worden geplaatst. Wij werken met verschillende houtsoorten zodat we een oplossing hebben voor elk budget en elke stijlvoorkeur. Alle houtsoorten die we gebruiken zijn uitermate geschikt voor toepassing in weer en wind doordat ze van nature stevig en duurzaam zijn. Ze moeten wel allemaal goed onderhouden worden als u wilt dat ze de maximale levensduur halen. 

10 jaar garantie