Geschatte leestijd: 5 minuten

Schutting plaatsen Tilburg

Bij Schutting Montage helpen we u graag bij een schutting plaatsen in Tilburg.

Schutting plaatsen Tilburg

Lorem Ipsum

Bent u op zoek naar een professionele partij voor het plaatsen van uw schutting in Tilburg? Zoek dan niet verder en kies voor Schutting Montage! Wij zijn dé specialist als het gaat om het plaatsen van schuttingen en hebben jarenlange ervaring in de regio Tilburg. Lees verder om meer te weten te komen over onze dienstverlening.

Onze ervaren monteurs beschikken over de kennis en kunde om uw schutting op vakkundige wijze te plaatsen. Of het nu gaat om een houten schutting, betonnen schutting of een houten schutting met betontalen: wij hebben ervaring met diverse materialen en kunnen u adviseren over de beste keuze voor uw situatie. Daarnaast werken wij uitsluitend met hoogwaardige materialen en gereedschappen, zodat u verzekerd bent van een duurzaam resultaat.

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Een professionele schutting laten plaatsen in Tilburg

De kwaliteit van een schutting is evenredig afhankelijk van de materialen en het vakmanschap van degene die verantwoordelijk is voor het plaatsen van deze schutting. Om het best mogelijke resultaat te garanderen bieden we bij Schutting Montage daarom A tot Z dienstverlening. 

Wij ondersteunen u met onze kennis bij het hele proces – van het nemen van een beslissing over het soort schutting dat het best bij u past tot het professioneel plaatsen van deze schutting in Tilburg en het toekomstige onderhoud. Zo verzekeren we u ervan dat uw investering zo goed mogelijk uit de verf komt. Wij werken met verschillende soorten houten schuttingen die eventueel kunnen worden versterkt met betonnen palen. Deze combinatie garandeert een mooie, veilige en duurzame afbakening van uw grondgebied die zo min mogelijk ruimte in beslag neemt.

Verschillende opties voor het plaatsen van een schutting in Tilburg

U kunt bij ons kiezen uit verschillende soorten hout en verschillende extra opties. We werken met Grenen, Redwood, Lariks, Douglas en Hardhout. Al deze houtsoorten zijn goed bestand tegen de elementen waardoor ze rotbestendig zijn en niet snel kromtrekken. Ze hebben elk een licht verschillend karakter waardoor u altijd een oplossing kunt vinden die extra veel stijl en sfeer geeft aan uw tuin of terras. U kunt er daarnaast voor kiezen om de schutting te laten verstevigen met betonpalen. Het is ook mogelijk om een perfect ingebouwde poort te laten plaatsen. Alle schuttingen die we plaatsen hebben 10 jaar garantie. Dat kunnen we bieden omdat we zeker weten dat de kwaliteit van onze producten optimaal is.

10 jaar garantie