Geschatte leestijd: 5 minuten

Tuin schutting laten plaatsen

Een tuin schutting laten plaatsen door Schutting Montage.

Tuin schutting laten plaatsen

Lorem Ipsum

De meeste Nederlanders laten een schutting plaatsen rondom hun tuin. Daarmee vergroten ze de mogelijkheden van hun privéterrein voor het hele gezin. Kinderen (en huisdieren) kunnen zo vrij buitenspelen. Zij ontwikkelen betere motorische vaardigheden en leren om andere levensvormen te bewonderen en respecteren. Volwassenen kunnen lekker van de zon genieten, ontspannen een boek lezen of gezellig barbecueën met hun vrienden. 

Steeds meer mensen met een tuin investeren in een halfopen terras met een (infrarood) terrasverwarmer waardoor ze ook in het voor- en najaar geregeld buiten kunnen zitten. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat dit het welzijn verbetert en helpt om stress gerelateerde problemen – zoals slaapproblemen en hart- en vaatziekten – te voorkomen. In de woonwijken in ons drukbevolkte land is het echter wel belangrijk om je eigen buitenruimte goed te omheinen. Het is daardoor populair om een houten schutting te laten plaatsen. Deze kan goed aangepast kan worden aan de stijl van je huis en tuin. 

A tot Z dienstverlening

Wij bieden u de beste garanties wanneer u bij ons een schutting koopt. Zo kunt u bij ons altijd rekenen op een A tot Z dienstverlening tegen een aangename prijs.

Aangename prijs

U kunt rekenen op een duurzaam, hoogwaardig en sterk schutting waar u vele jaren plezier van heeft. Daarbij kunt u rekenen op een uitstekende prijs/-kwaliteitsverhouding.

10 jaar garantie

Wij zorgen voor een vriendelijke service en staan altijd voor u klaar. Uiteraard zorgen wij voor een professionele montage van uw nieuwe schutting en wij bieden u 10 jaar garantie.

Wees blij dat u een schutting rond uw tuin kunt laten plaatsen!

In Nederland zijn gelukkig nog steeds relatief veel woonruimtes beschikbaar met een eigen buitenruimte. Dat is niet overal ter wereld zo. In Afrikaanse, Latijns-Amerikaanse en Aziatische landen woont het grootste gedeelte van de mensen in hoge flatgebouwen of sloppenwijken. Ook in grote steden in andere Europese landen wordt steeds meer in de hoogte gebouwd. In Nederland proberen we zoveel mogelijk woonwijken te bouwen waarin de huizen over hun eigen tuin met schutting beschikken. Zo leven we alsnog dicht op elkaar, maar heeft wel iedereen een beetje eigen buitenruimte. Als u een huis met een privétuin heeft bemachtigd dan kunt u daar maar beter het beste van maken. Door een mooie schutting rond uw tuin te laten plaatsen kunt u optimaal gebruik maken van uw leefruimte. U geniet zo op uw eigen privé terrein van de zon, frisse lucht, mogelijkheden om spullen te stallen en bewegingsruimte.

Wat kunt u van ons verwachten?

Als u onze professionals inschakelt om een schutting rond uw tuin te laten plaatsen dan kunt u rekenen op geweldige service voor een vriendelijke prijs. Onze producten hebben de best mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding. Dat doen we door A tot Z dienstverlening te bieden. Zo zorgen we dat u de perfecte optie krijgt voor uw situatie en dat deze optimaal geïnstalleerd wordt. Met regelmatig onderhoud weet u zeker dat de nieuwe schutting rond uw tuin zo lang mogelijk meegaat. Wij zijn zo overtuigd van de kwaliteit van onze producten dat we tien jaar garantie geven op alle schuttingen. Het maakt niet uit of u deze rond een tuin of terras laat plaatsen.  

10 jaar garantie